Zondag 25 september 2022 van 13 uur tot 17 uur in Middelburg       geeft Lama Thubten Wangmo de initiatie van Groene Tara 

De Boeddha gaf onderricht wanneer dit verzocht werd en afhankelijk van het moment dat deze gegeven werd richtte de Boeddha zich op de noodzaak van het moment. Hierdoor is er een grote collectie aan leringen ontstaan die de algemeen waren en speciaal toepasbaar waren. Een van deze methoden was om onze wijsheids- inzicht te versterken en om de onrust, twijfel en angsten die de onzekerheid van het leven kunnen geven te kalmeren. Tara's energie helpt ons om scherp van geest te worden en ondersteund onze spirituele ontwikkeling. Deze initiatie geeft niet alleen de zegening door maar versterkt ook de band met innerlijke vrede en uiterlijke vrede.

Tara, moeder van het windelement en geassocieerd met het groene chakra wat onder het navel chakra gesitueerd is, helpt ons in het op lossen van de acht hindernissen die angst veroorzaken. Dit zijn:  1. gevoelens van valse trots 2. onwetendheid  3. afkeer en boosheid  4. beperkende inzichten en opinies 5. bekrompenheid en kleingeestigheid. 6. belemmerende verlangens en 7. gehechtheid 8. pijnlijke twijfels.

Hier kan iedereen aan deelnemen en is welkom en er zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Aan de initiatie zelf zijn geen kosten aan verbonden, wij vragen aan hen die alleen de initiatie bijwonen om een kleine donatie uit dank aan Lama Thubten Wangmo.