Het advies van Boeddha's leer            

Boeddha Shakyamuni is de historische Boeddha die in het Noorden van India en wat nu Nepal is, zijn leer verkondigde.                                          

De kennis die de Boeddha deelde was een boodschap van liefde, vrede, inzicht en wijsheid en heeft vele generaties van mensen in Azië, en recentelijk ook mensen over de hele wereld geïnspireerd om vreedzame en betekenisvolle levens te leiden.

 Waarom is deze leer zo speciaal? Deze leer is zeer speciaal omdat deze leer ons laat zien hoe wij geheel onze geest en onze kwaliteiten kunnen omvormen en alle karma s kunnen overkomen zodat we compleet het lijden van geboorte, ouderdom, ziekte en dood kunnen transformeren in de oorzaak van de  bevrijding hiervan, het Boeddhaschap. Vele beoefenaars die deze instructies gevolgd hebben, hebben deze verlichting gevonden en hebben deze kostbare methoden doorgeven aan hun leerlingen, die dit wederom hebben doorgeven in een ononderbroken lijn van overdracht.

Door de eeuwen heen is er een grote verzameling aan leringen en tradities ontstaan, in ons centrum wordt alles in het Nederlands toegankelijk gemaakt zowel de leer die gebaseerd zijn op de Mahayana sutra's en het Vajrayana.