In verband met onkosten zijn wij genoodzaakt om voor de cursussen een minimum bijdrage te vragen. Omdat het belangrijk is dat iedereen die de Boeddha's leer wil volgen, willen wij het mogelijk maken om de lessen toch te kunnen volgen.  Wij hebben wij een aantal regelingen voor het voldoen van deze bijdragen en wij proberen echter wel om deze bijdrage zo laag mogelijk te houden.

Betalingen.

Op de beschrijvende pagina van elke cursus op deze website kunt u de informatie vinden over de bijdrage van de desbetreffende cursus en de gegevens over de bankrekening.  De eerste betaling zien we graag in de eerste cursus maand voldaan.

Onze bank gegevens:

Stichting Dharmacentrum PadmaÖselling

BANK:  IBAN: NL49  INGB 0004 6392 30     BIC: INGBNL 2A   

Tweejarige cursussen

Tweejarige cursussen worden per jaar betaald of u mag met een termijn regeling betalen. 

Afwijkende betalingsregeling

Wij hebben soms cursussen of evenementen waarvan de bijdragen alleen maar de materiële kosten dekken zoals huur, cursusmaterialen etc. Het kan zijn dat cursussen soms een gepubliceerde betalingsregeling hebben die afwijkt van andere cursussen. Maar in principe werkt de regeling het zelfde. Deze afwijkende betalingsregeling staat apart vermeld op het informatieblad wat rondgestuurd wordt via E- mail voorafgaande aan het begin van de cursus.

Annuleerd u voor of op de begindatum en deze al betaald is nemen wij direct contact op met u. Wij storten de door u betaalde bijdrage terug op uw rekening.

 

Betalen in termijnen

  1. Standaardregeling betaling in twee termijnen.

Voor cursussen waarvan de bijdrage hoger is dan €400 per jaar mag er eventueel in standaard termijnen betaald worden meestal is eerste termijn bij de eerste aanvang van de cursus en de tweede termijn bij aanvang van de tweede helft van de cursus.

Als u aangeeft om in termijnen te betalen dan krijgt u per E- mail een bevestiging dat u in termijnen betaald. Wij verwachten van u dat alle termijnen betaald worden die vermeld staan.

  1. maandelijkse betalingen

Wanneer een cursus op een korte termijn georganiseerd wordt en u wil toch graag deelnemen kan het een onverwachte uitgave zijn die u niet voorzien heeft. In dat geval is het altijd mogelijk om de betalingsregeling aan te passen zodat het mogelijk is dat u de cursus toch kunt volgen. De bijdragen mogen ook in maandelijks betaald worden.

U kunt dit zelf tijdelijk automatiseren via de online dienst van uw bank.

Wij sturen u per E- mail een bevestiging dat u in termijnen betaald.

Deze betaaltermijnen lopen van September tot September of Oktober tot Oktober

  1. Als u het hele programma volgt:

Dit zijn alle cursussen die gegeven worden, dan kan er gebruik gemaakt worden van de

€ 50,- per maand regeling, ook deze termijnen gaan van September tot September.

Dit geeft toegang tot alle weekenden en cursussen.

Bewijs van betaling

Uw bankafschrift is voor u en ons het bewijs dat u betaald heeft. Over het algemeen geven wij apart een bewijs van betaling mocht u dat nodig hebben voor uw administratie, wij verstrekken dit digitaal op verzoek.

Wij houden wel het voorrecht om aanmaningen of herinneringen te sturen wanneer de betaal termijnen niet voldaan worden.

 

Inschrijven via Email/ Skype of Groep in whatsapp

De contact gegevens gebruiken we om contact met u op te nemen mocht de leraar ziek geworden zijn of verhinderd zijn door overmacht.

Persoonlijke gegevens

Namen, adressen, E-mails, telefoonnummers en betaalinformatie worden strikt vertrouwelijk gehouden en wij geven deze niet uit aan derden of aan medecursisten. E- mails worden BCC verstuurd.Wij maken gebruik van een veilige Email dienst waar bij SSL gebruikt worden die automatisch bijgewerkt worden.

Verhindering leraar

Ingeval van verhindering van de leraar wordt er in overleg met de cursisten voor de gemiste les een nieuwe datum afgesproken. iedereen krijgt bevestiging van de afgesproken nieuwe datum.

In onze traditie worden voor evenementen zoals initiaties, en andere ceremonies zoals Puja’s, het geven van Ka-lung, toevlucht nemen, geen bijdrage gevraagd zoals bij cursussen. Tijdens sommige evenementen zoals initiaties is het gebruikelijk om tijdens de afsluiting een Katag uit dank aan de leraar / Lama te geven.

          Wij hopen om met deze betaalregelingen het mogelijk te maken dat iedereen de cursussen kan volgen.  De regelingen zelf zijn niet als voorwaarden geregistreerd