Dit jaar op zondag 16 juni 2024

Mogen we weer de Dertiende Kundeling rinpoche in ons centrum ontvangen

Tijdens zijn bezoek aan ons centrum geeft Rinpoche een speciale overdracht van Lama Tsongkhapa als de houder van langleven. Een speciale beoefening van Lama Tsongkahapa die De Je Tse Dzin Ma genoemd wordt. Dit is een speciale beoefening die vrij zeldzaam gegeven wordt.

Je kunt in het leven veel obstakels tegenkomen die onwetend een vroegtijdige dood kunnen veroorzaken. Om deze oorzaken te pacificeren en om een langleven tijdens dit leven en in je toekomstige levens te genieten, hebben we krachtige manieren nodig om veel goede oorzaken voor een lang betekenisvol en gezond leven te verzamelen.

Dit kunnen we doen door het nemen van initiaties voor een lang leven en het reciteren van de mantra's van de speciale beoefeningen.Dit zijn zeer krachtige en effectieve methoden voor het verzamelen van deze goede oorzaken. 

De Boeddha leert ons dat wij de scheppers zijn van ons lijden, geluk en kwaliteiten. Door de ooit gecreëerde oorzaken met hun invloed op  de geest, ervaren we het resultaat van deze oorzaken en komen we deze tegen als obstakel.

In deze vorm van beoefening combineert Lama Tsongkhapa een speciale methode om de oorzaken voor een lang gezond leven en  de vitale energie te vergroten met Amitayus, de Boeddha van lang leven.

De Je Tse Dzin Ma  de speciale langleven initiatie    begint om 13.30 tot  17.30

Graag willen wij u voor deze middag een bijdrage verzoeken van €,15-

Dat zal ten goede zal komen aan Rinpoche’s humanitaire projecten in India.

 

U kunt zich op geven voor deze middgag via info@padmaoselling.nl

Of via ons contact formulier op www.padmaoselling.eu  onder:  contact

 

U kunt de donatie overmanken op onze bank IBAN: NL49  INGB 0004 6392 30 

Of u mag ook uw donatie in het kistje bij de deur doen.